Fotograferen voor het boek over het Geopark de Hondsrug

Sabeltandtijger route

Bijna alle fotografie is klaar, er zijn nog enkele hotspots van het Geopark de Hondsrug die ontbreken. Een ervan was de sabeltandtijger route nabij Exloo, tegenover zwembad de Leewal. Een echt leuke speelroute door het bos voor kinderen van ongeveer twee kilometer. Als je de app download die erbij hoort, kun je onderweg spelletjes doen, en kijken of je sneller of sterker bent dan de sabeltandtijger.  De sabeltandtijger route ligt in een heel bijzonder stukje van het Geopark de Hondsrug. Je komt onderweg zandverstuivingen, een droogdal, hunebed D31 en een grafheuvel tegen en niet te vergeten een waterval, helaas staat de waterval droog. 

Fotopresentatie

Van alle foto's die nu al klaar zijn voor het boek heb ik een presentatie gemaakt, de presentatie hoop ik op korter termijn te laten zien bij het Geopark de Hondsrug, dit had al plaats moeten vinden, maar de afspraak is uitgesteld naar een nog te bepalen datum. Gelukkig komt het boek pas in oktober uit. Bij mij zijn al enkele bestellingen binnen, wil je ook een boek bij mij persoonlijk reserveren, stuur me een mail via het contactformulier, woon je verder weg, dan is het boek uiteraard te reserveren via uitgeverij van Gorcum in Assen.

De fotografie die in het boek staat.

'Enkele onderwerpen die bv in het hoofdstuk 'bossen' staan zijn;

Zeegserduinen

Poolshoogte

Emmerdennen

Pinetum Ter Borgh  

Alles verklappen doen we uiteraard nog niet, het wordt een prachtig boek, over een heel bijzonder deel van Drenthe, het Geopark de Hondsrug, een totaal ander boek dan mijn vorig boek Drenthe, dat fotografie bevatte uit de hele provincie. In het komende boek staan alleen foto's van het Geopark de Hondsrug deel van Drenthe. Zelf ben ik erg blij met de fotografie, die nu bijna volledig klaar is. Ik wacht nog even tot de bomen weer groen worden om dan de laatste foto's maken voor het boek.

Tot later met weer meer fotografie

 

Kinderen spelend tijdens de sabeltandtijger route

Kinderen spelen tijdens de sabeltandtijger route