Praktijkboek reisfotografie

Een jaar geleden mocht ik mee schrijven aan het "Praktijkboek Fotografie, weer-, nacht- & natuurverschijnselen". Een jaar later komt het boek "Praktijkboek Reisfotografie" uit. Hierin staan een aantal foto's van mij. Ik voel me wederom zeer vereerd dat ik een bijdrage mocht leveren. Datgene dat ik van het boek gezien heb, ziet er ook in dit boek echt waanzinnig mooi uit. 

Op 31 oktober is de boekpresentatie in Amsterdam en daar hoop ik een exemplaar te ontvangen. De bijdrage die ik mocht leveren, is een tak van fotografie die eigenlijk niemand van me kent; 'Straatfotografie'. Op zich past het goed bij me omdat ik mijn leven lang portretten heb gemaakt, belangstelling toon voor mensen en hun leefomgeving.  Tijdens de reizen die we hebben gemaakt naar het buitenland, fotografeer ik het leven van mensen zoals ze leven. Of het nu kinderen zijn of volwassenen, het hoort er allemaal bij.  
Het dagelijkse leven als werk, het leven thuis of de hoogtepunten als doop of huwelijk; als ik de kans krijg leg ik het vast. Als je in een land bent waar ze een voor ons een niet te begrijpen taal spreken dan is er altijd de chauffeur die als tolk dient en indien nodig toestemming vraagt om te fotograferen. Dat levert me unieke beelden op en een goed beeld hoe mensen in andere landen leven. Nu worden er foto's uit verschillende landen in het nieuwe boek gepubliceerd. Teven ben ik bezig om er verschillende presentaties van te maken. Wilt en een boek bestellen over reisfotografie, kan dat via de volgende link, Praktijkboek reisfotografie, Kijk verder op mijn eigen website bij Publicaties-Boeken