Mooie complimenten van onze zuiderburen

Stil en ontroerd was ik, nadat ik geklikt had op de link die ik kreeg van een Belgische weersite. Ze schreven over ons net uitgekomen Praktijkboek weerfotografie. Veel lovende woorden van over de grens. Wat een verrassing, want hier wist ik dus niets van! Pure verwennerij! Dit staat onder andere erover geschreven :
"Enkele weken terug waren we met onze site aanwezig op het VWK (Vereniging voor de Weerkunde en Klimatologie) in Utrecht. Talrijke liefhebbers van het weer waren aanwezig op het congres. Zo ook de bekende fotograaf Karin Broekhuijsen. Deze vrouw met een bijzondere passie voor het weer trok meteen onze aandacht. Zo mocht ze in première en in samenwerking met BirdPix een bijzonder boek voorstellen! Het “Praktijkboek: het weer en natuurverschijnselen” is een complete verzameling van weerfoto’s van bijzondere kwaliteit. Waarom zou u dit boek willen winnen? Simpel, de weerfoto’s zijn op die manier gemaakt en ondersteund met uitleg dat het voor iedere weeramateur in de Benelux en ver daarbuiten een instrument voor het leven is. Hoe moet ik bliksems perfect fotograferen, hoe vind ik de beste compositie voor bijzondere wolkenformaties… Dit vormt tevens een uitstekende gelegenheid om het boek als cadeautje te schenken aan iemand in de familie. Doen zouden wij zeggen!"
Er is dus een wedstrijd waarmee je dit boek kunt winnen; doe mee zou ik zeggen. Hierbij de link naar de pagina. Je kunt mee doen tot en met 21 november. Als je niet wint en toch graag dit boek in je bezit wil hebben, heb ik een aantal hier thuis liggen. Het boek kost €28,90. Een prachtig Sinterklaas- of Kerstgeschenk. Uiteraard als je ver van ons vandaan woont is het te bestellen bij die link hierboven van Birdpix. De foto bij dit artikel staat klein op de cover van het boek. De foto is afgelopen winter op de Lofoten genomen.