Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling

Eindelijk is het zover, een totaal nieuwe site. Echt blij ben ik dat Eric Drabbe me belde in verband met een foto opdracht voor volgend jaar in Den Haag, waar Eric woont. Eric en ik kennen elkaar al jaren en dus even bijpraten, vertelde hem van mijn grote wens een nieuwe site, toen zei Eric "dat doe ik wel voor je". Nu nog geen drie weken later is hij er dan, echt zo blij mee!!!!!! Eric heeft er veel tijd aan besteed om er iets moois van te maken en ik mocht mijn archief in om mooie beelden te zoeken. Ook vond ik dat mijn eigen boek "Buitengewoon betoverend weer in beeld" een ereplaats verdient op mijn site.


Op zoek naar foto's en teksten die met mijn boek te maken hebben, kwam ik ook de toespraak bij de boekpresentatie in Drenthe van Reinout van den Born tegen. Wat een prachtige toespraak Reinout, hier onder deze tekst.

Met Reinout is alles begonnen; hij maakte hier thuis bij ons aan tafel de opmerking "Karin, jij hebt zo veel mooie foto's, je moet een eigen boek gaan maken". Grieta Spannenburg en Jordi Bloem waren er getuige van. Ze waren met zijn drieën bij ons om het boek "Hollandse wolkenluchten" te brengen, waaraan ik een grote bijdrage mocht leveren. Die ene zin van Reinout heeft mijn leven totaal veranderd, kan ik wel zeggen. Wat ben ik ongelooflijk blij dat Reinout dit tegen me zei. Het heeft nog enige tijd geduurd voordat ik er mee aan de slag ben gegaan.

De boekpresentatie van mijn eigen boek werd me aangeboden door MeteoConsult.  Toen Reinout me vroeg aan wie ik het eerste boek wilde geven, wist ik direct dat dit Reinout moest zijn; hij was immers de aanstichter van de complete verandering in mijn leven.

Ook in diezelfde periode werd ik lid van VNF Apeldoorn. Ook daar heb ik nog geen moment spijt van. Veel geleerd en iedere maand als we gaan, genieten we van de prachtige foto's die collega fotografen laten zien en erover vertellen. Gisteravond hadden we de jaarlijkse open clubavond. Echt een inspirerende avond, met veel prachtige foto's van mede clubleden. Ik heb genoten en zie het nog steeds als een eer dat ik deel uit mag maken van deze fotoclub. Ik hoop dat u net zoals ik geniet mijn totaal nieuwe website.

Helaas is het mij niet binnen drie weken gelukt om alle foto's uit te zoeken. Komt u dus nog eens terug om de aanvullingen te zien.

Veel kijkplezier op mijn website, Karin